1- انتخاب گوشت مناسب و با کیفیت
2- بیات کردن گوشت یا Aging meat
3- مزه دار کردن
4- طپخ مناسب با نوع گوشت و ذائقه
5- تولید سس مناسب
6- طراحی بشقاب و سرو
این استیک یکی از معروفترین و پرطرفدارترین استیکها در دنیاست. برای تهیه این استیک به سبک فود پینتر شما به ۲۰۰ گرم فیله گوساله، 0.5 گرم اسفناج پخته شده، ۳۰ گرم خامه، ۴۰ گرم کره و ۳۰ گرم پنیر مرغوب که پیشنهاد فود پینتر میکس پنیر هالومی و بوترکیزه است، احتیاج داریم برای شروع فیله گوسالهای که قبلاً آن را در سردخانه بیات کردهایم را به کره آغشته میکنیم و در تابه با حرارت بالا سطح گوشت را تفت میدهیم تا لایه سطحی گوشت در اصطلاحِ آشپزی بسته شود.
سپس اسفناج پخته را به همراه خامه روی حرارت ملایم میگذاریم تا سسی یکدست و ولوته بدست آید. در مرحله بعد استیک را روی گریل میگذاریم تا پخت آن کامل شود و طعم دودی بگیرد. در این مرحله نمک دریایی را روی استیک آسیاب میکنیم.
برای آنکه استیک کاملاً آبدار که در اصطلاح به آن Rare میگویند داشته باشیم، باید حرارت داخل استیک بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ درجه فارنهایت باشد به همین ترتیب هرچه دمای داخل استیک بالاتر برود استیک پخته تر میشود. تا دمای ۱۵۵ درجه فارنهایت که به آن پخت Well میگویند و از نظر ما استیک با دمای بالاتر از این از استاندارد خارج میشود.
وقتی استیک به پخت مورد نظرمان رسید سس اسفناج و خامه را روی آن ریخته سپس میکس پنیر را روی سس اسفناج قرار میدهیم و برای مدت کوتاهی استیک را زیر دستگاه سالاماندر یا داخل فر با حرارت از بالا گذاشته و اجازه میدهیم پنیر آب شود.
10 آبان 1398