آموزش پخت نان

آنچه برای پخت نان فرانسوی باید داشته باشیم:

برای تهیه نان درجه یک به تجهیزات خوب شامل فر و پرو فر نیاز داریم.

پیشنهاد فود پینتر برند لنوکس است.

مواد نیاز پخت نان فرانسوی:

  • آرد نول با کیفیت: ۱ کیلو گرم
  • پودر گلوتن: ۱۰ گرم
  • نمک: ۲۰ گرم
  • آب: ۷۴۰ میلی لیتر
  • مایع خمیر فریمان: ۲۰ گرم

طرز تهیه نان فرانسوی

آرد را داخل میکسر ریخته گلوتن و نمک را اضافه کرده و مواد را مخلوط می‌کنیم. در مرحله بعد مایع خمیری که با آب ولرم فعال شده را به آن اضافه کرده و میکسر را روشن می‌کنیم و با اضافه کردن مرحله‌ای، آب خمیر را شکل می‌دهیم. برای تشخیص کیفیت خمیر کافیست مقداری از آن را برداشته و بین انگشتان بکشیم. هر چه خمیر انعطاف پذیرتر باشد کیفیت نان بهتر خواهد بود.

خمیر را به ظرف آغشته به آرد منتقل کرده و روی آن را می‌پوشانیم. بعد از استراحت خمیر چانه‌گیری می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مجدد استراحت کند. بعد از استراحت دوم به چانه‌ها فرم نان فرانسوی می‌دهیم و روی آن را با قیچی یا تیغ برش می‌دهیم چانه‌های فرم گرفته را به مدت ۴۲ دقیقه در پروفر می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا خمیر ور آید سپس در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ دقیقه می‌پزیم.

گروه:
زمان:
برچسب ها:
t

Morvanet