برای تهیه نان درجه یک به تجهیزات خوب شامل فر و پرو فر نیاز داریم.
پیشنهاد فود پینتر برند لنوکس است.
آرد را داخل میکسر ریخته گلوتن و نمک را اضافه کرده و مواد را مخلوط میکنیم. در مرحله بعد مایع خمیری که با آب ولرم فعال شده را به آن اضافه کرده و میکسر را روشن میکنیم و با اضافه کردن مرحلهای، آب خمیر را شکل میدهیم. برای تشخیص کیفیت خمیر کافیست مقداری از آن را برداشته و بین انگشتان بکشیم. هر چه خمیر انعطاف پذیرتر باشد کیفیت نان بهتر خواهد بود.
خمیر را به ظرف آغشته به آرد منتقل کرده و روی آن را میپوشانیم. بعد از استراحت خمیر چانهگیری میکنیم و اجازه میدهیم مجدد استراحت کند. بعد از استراحت دوم به چانهها فرم نان فرانسوی میدهیم و روی آن را با قیچی یا تیغ برش میدهیم چانههای فرم گرفته را به مدت ۴۲ دقیقه در پروفر میگذاریم و اجازه میدهیم تا خمیر ور آید سپس در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ دقیقه میپزیم.
10 آبان 1398