گوشت را بصورت نخودی چرخ کرده سپس آنرا به سبک فودپینتر مزه دار میکنیم (نمک، فلفل سیاه، پودر موسیر و جوز هندی). در مرحله بعد گوشت را با ساطور و یا دستگاه کاتانا ساطوری میکنیم تا گوشت و ادویهها به اندازه کافی مخلوط و خرد شود.
از نظر فود پینتر برای تهیه برگر ریز چرخکردن گوشت شیوه مناسبی نیست وروی طعم برگر اثر منفی میگذارد مایع برگر اماده شده را کمی ورز میدهیم ،پرس میکنیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم سپس روی گریل ان را به پخت مورد علاقه رسانده وبا نان برگر تازه، پیاز کاراملی وپنیر چدار میل میکنیم.