رستوران نانوچی

راه اندازی رستوران نانوچی

 

طراحی مناسب باعث استفاده ی بهینه از فضای نانوچی شد .فودپینتر با استفاده از تجهیزات به روز و طراحی خط تولیدی متناسب با منو توانست سرعت سرو را به بالاترین سطح ممکن برساند . از دیگر عوامل موفقیت نانوچی اجرای تمام مراحل تولید با نمایشی خاص در مقابل دیدگان میهمان بود.  مجموعه ی این عوامل باعث شد که نانوچی بتواند در کمتر از یک سال شعبه ی دوم خود را در فضایی بزرگتر احداث کند .فودپینتر توانست ثابت کند که میتواند هیجان را در هر جا و مکانی برای میهمانانش ایجاد کند

زمان:
t

Morvanet