Pasha Seraji

پاشا سراجی

پاشا سراجی متولد 1358 در تهران بنیانگذار فودپینتر می‌باشد. در کشورهای سنگاپور، تایلند، مالزی، امارات و ترکیه دوره‌های ادویه‌شناسی، بیکری، غذاهای فرانسوی، ایتالیایی، تولید سس و فوداستایلیست را آموزش دیده است.

راه‌اندازی رستوران”ایتالیا ایتالیا”شروع کار حرفه‌ای پاشا سراجی بود.افتتاح و راه‌اندازی “استارکافه”بزرگترین کافی‌شاپ دهه‌ی هشتاد ایران از مجموعه‌ی سوپراستار کار بعدی او بود. رستوران فرانسوی “پاریس1999″،رستوران میلانو،شعب رستوران‌ دیاکو و رستوران سن‌میشل از جمله پروژه‌های بزرگ پاشاسراجی در بین سالهای 1387تا1392بود که با منویی جسورانه افتتاح شد.پروژه‌ی ممداستیک‌هاوس که سبک جدیدی را در حوزه‌ی رستوران در ایران بنیان‌گذاری کرد و خلق رستوران‌های نانوچی،رولینجاو دلپره حاصل فعالیت او در سالهای 1395تا1397 بوده است.رستوران لوکس رسپی در مهرشهر کرج حاصل تجربیات 16ساله‌ی شف پاشا در سال 99 افتتاح شد

c
پاشا سراجی
t

Morvanet