طراحی منو متناسب با فضا و مکان رستوران،نوع میهمان و سلیقهی کارفرما
طراحی منو متناسب با فضا و مکان رستوران،نوع میهمان و سلیقهی کارفرما
از زمان برترین و پرچالشترین بخشهای مرتبط با رستوران، طراحی منوی آن میباشد.
نکات و جزییات بیشماری برای طراحی یک منوی موفق باید درنظر گرفته شود. موقعیت مکانی رستوران، ذائقهی مشتریان مورد هدف، ابعاد رستوران و نوع طراحی لاین سرو، سلیقهی کارفرما و بودجهی در نظر گرفته شده تنها بخش کوچکی از عواملی است که فودپینتر برای طراحی یک منوی منحصر به فرد در نظر میگیرد.
30 بهمن 1399