a

راه اندازی و تجهیز رستوران

Lunching a Restaurent

راه اندازی و تجهیز رستوران

k
Location

مکان مناسب

محل رستوران می‌بایست متناسب با منوی طراحی شده باشد، اگر منوی رستوران دربرگیرنده‌ی تجمل و غذاهای لاکچری باشد، محل راه‌اندازی رستوران هم باید در منطقه‌ای باشد که ساکنان آن توان پرداخت هزینه‌های رستوران را داشته باشند. برای انتخاب یک مکان مناسب جهت راه‌اندازی یک رستوران موفق باید به گزینه‌هایی مانند دسترسی راحت و جای پارک هم توجه کرد.

Menu

طراحی منو

طراحی منو مهم‌ترین بخش کار در راه‌اندازی رستوران است. ذائقه ‌شناسی مشتریان رستوران، هماهنگی منو با طراحی داخلی رستوران و مکان آن، هماهنگی بین بخش‌های مختلف منو‌، کیفیت مواد اولیه و قیمت نهایی محصول از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در طراحی یک منوی موفق می‌باشد.

e
d
Building Design

طراحی محیطی و ساختمانی

بهتر است که طراحی داخلی رستوران مطابق با منطقه و منوی طراحی شده باشد و میهمان بتواند این هماهنگی را احساس کند اما اگر امکان تغییر در فضای رستوران را ندارید، بهتر است با تغییر دکواسیون، نورپردازی مناسب و سرو متفاوت غذا فضایی دلنشین را برای میهمان فراهم کنید.

Equipment Line Design

طراحی لاین سرو و تجهیزات

طراحی لاین سرو و تجهیزات آشپزخانه باید به صورتی باشد که بتوان در حداقل زمان غذایی با بالاترین کیفیت را برای میهمان آماده کرد. مهم‌ترین نکته‌ای که در طراحی لاین سرو باید در نظر گرفته شود مبحث بودجه است.

d
d
Printed Menu

منوی مناسب

برای معرفی غذاها باید از منوی مناسب و کامل استفاده نمود. منویی که انتخاب را برای مشتریان آسان کند. همچنین استفاده از روش‌های نوین سفارش‌گیری همچون سلف اوردر و ارائه منو مانند کیوآرکد می‌تواند برای مشتریان جذاب باشد.

Education

آموزش پرسنل

یکی از رموز موفقیت رستوران پرسنل آموزش ‌دیده‌ی آن است. هرچه این آموزش مدون‌تر و به‌روزتر باشد، موجب کارایی بیشتر تمام قسمت‌های رستوران می‌شود. مجموعه یادگیرنده موجب ثبات و ضامن موفقیت است.

d
d
Advertising & Branding

تبلیغات و برندسازی

بسته به اینکه چه طیفی از مشتریان مدنظر هستند، می‌توان بر روی تبلیغات مرتبط با آن سرمایه‌گذاری کرد. تبلیغات می‌بایست مداوم باشد تا در ذهن ماندگار شود. همچنین برندسازی با توجه به توانایی‌ها از ملزومات یک مجموعه موفق است.

t

Morvanet